Diatonica Photography

Diatonica Photography

Fotografiranje dojenčkov

Če imate zadržke pred fotografiranjem svojega novorojenčka, torej v prvih dneh po rojstvu, lahko še vedno majceno štruco fotografiramo, ko postane dojenček - po enem mesecu starosti. Pomembni mejniki, ko dojenček začne pasti kravice, ko že samostojno sedi, se plazi in dviguje, pa so čas, ko nastanejo prečudovite fotografije. Fotografiranje prilagodimo starosti dojenčka.

Tudi pri dojenčkih imate možnost fotografiranja v našem studiu, kjer pripravimo ustrezne scene, če pa imate v vašem domu dovolj naravne svetlobe in prostora za postavitev mini studia, se vsekakor pripeljemo na vaš dom. Izbor rekvizitov pripeljemo zraven, na vašo željo pa uporabimo tudi vaše. Prostor, kjer fotografiramo, mora biti dobro ogret - ca. 26°C, saj majhnega dojenčka večinoma fotografiramo z manj ali pa brez oblačil.

Za rezervo imejte pripravljenih par kompletov oblačil, v katerih bi želeli fotografirati malce večje dojenčke. Vaša oblačila naj bodo usklajena z otrokovimi, kajti brez kakšne družinske slikice pač ne gre.

Dojenčke fotografiramo približno uro in pol, če se odločite za osnovni paket oz. dobri dve uri, če se odločite za paket standard.