Diatonica Photography

Diatonica Photography

Fotografiranje družine

Vsak starš si želi, da bi se družinskih trenutkov lahko spominjal še dolgo in dolgo potem, ko bodo otroci že odrastli, ko bodo na vrata potrkali vnuki oz. ko bo pred njimi jesen življenja. Družinske fotografije so zakladnica, ki ohranjajo spomine.

Družinsko fotografiranje ponavadi poteka v studiu ali v naravi. Če smo kje v bližini vašega doma, lahko kakšna fotografija nastane tudi pri vas doma.

Pomembno je, da se oblečete tako, da vam bo udobno in da boste v oblačilih sproščeni. Lahko imate tudi kakšna rezervna oblačila. Poskušajte biti barvno čimbolj usklajeni, pa vendarle ne vsi enako. Reklamna oblačila niso primerna.

Malce za popestritev in da se otroci zamotijo, sploh če so manjši, lahko prinesete zraven kakšno igračo. Če imate konkretne želje glede motivov ali lokacije, vam bomo nedvomno poskušali ustreči.

Fotografiranje traja približno eno uro in pol v osnovnem paketu in dobri dve uri v paketu standard. Največkrat smo vezani na vremensko dogajanje, vendarle si okviren termin lahko rezervirate že vnaprej - kar tukaj.