Diatonica Photography

Diatonica Photography

Fotografiranje malčkov in otrok

Vsako obdobje je edinstveno in če želite ujeti v spomin nove mejnike, prva raziskovanja…smo vam z veseljem na voljo. Otroci so neskončen vir motivov.

Izbirate lahko med fotografiranjem v naravi, kjer vaših razigranih malčkov (do tretjega leta starosti) in otrok ne omejujemo s prostorom in jim prepustimo možnost raziskovanja ali pa v studiju, kjer imamo na voljo rekvizite, ki popestrijo dogajanje. Zelo dobrodošle so tudi otrokove najljubše igračke ali pa kakršenkoli drug predmet, s katerim želite, da bi ga fotografirali.

Za rezervo imejte zraven par kompletov oblačil, v katerih bi želeli fotografirati malčka ali otroka. Vaša oblačila naj bodo usklajena z otrokovimi, ker brez kakšne družinske slikice nikakor ne gre.

Sprostite se, ker otroci čutijo vaše razpoloženje in energija se bo širila tudi na otroke. Včasih se zgodi, da otroci postanejo nejevoljni. Nikakor jih ne silimo in “postavljamo”, če niso pripravljeni na fotografiranje, ampak povsem neopazno lovimo trenutke…Ob spontanih in odkritih otroških čustvih nastanejo fotografije, ki vam bodo segle v srce in ki jih boste čez leta vedno radi pregledovali.

Malčke in otroke fotografiramo uro in pol, če se odločite za osnovni paket oz. dobri dve uri, če se odločite za paket standard. Če je potrebno vmes tudi pomalicamo in si tako naberemo nove energije.

Če je sedaj tisti pravi trenutek, nas pokličite ali pa nam pošljite sporočilo.